Compania Nifron se extinde, preluând o stație de betoane de lângă Caracal

Compania românească Nifron își extinde operațiunile, după ce a preluat o stație de betoane din proximitatea Municipiului Caracal la începutul anului, consolidându-și astfel prezența în județul Olt.  

 

Stația de betoane situată în comuna Deveselu a intrat într-un proces de modernizare și calibrare la rețetele de beton consacrate produse de Nifron.

 

Aici vor fi produse cele mai frecvente 6 tipuri de beton și, la cerere, orice tip de beton. Astfel, noua stație va deservi o arie de 50 km în jurul Caracalului, având o capacitate de peste 120.000 mc beton / an.  

„Când am înființat Nifron, am plecat la drum cu gândul să construim un business cu valori sănătoase, pe care să le respectăm pe termen lung. Ne definesc punctualitatea, comunicarea și transparența față de parteneri și clienți, prețurile corecte raportate la calitate pe care le practicăm și modernitatea, prin stația de beton complet automatizată pe care o folosim și orientarea către soluții digitale care să ne ușureze munca. Prin achiziționarea stației de beton din Caracal ne dublăm capacitatea de producție și venim mai aproape de clienții noștri cu aceeași calitate care ne-a impus și ne-a menținut în topul jucătorilor din piața locală.” - Sorin Soare, CEO compania Nifron. 

Înființată în anul 2006, compania Nifron și-a extins activitatea, de la comerțul cu agregate de balastieră, și a intrat pe piața locală de betoane în anul 2017, odată cu achiziționarea și operarea unei stații de beton de ultimă generație complet automatizată din comuna Giuvărăști, județul Olt.  

 

Astăzi, Nifron oferă soluții de construcții, atât persoanelor fizice, cât și juridice, precum agregate de balastieră, preparare și turnare beton, dar și servicii de consultanță și amenajări exterioare.  

 

Din 2017, Compania Nifron a finalizând cu succes peste 1000 de proiecte de construcții civile și industriale din zona Olteniei.

 

În doar câțiva ani și cu susținerea unei echipe de oameni performanți, compania Nifron a devenit unul dintre principalii producători de betoane din zona Oltului, la bază fiind un sistem de management al calității foarte bine optimizat.